Twitter icon Soundcloud icon Youtube icon RSS icon Contact
 • Muzikale Bingo

  MuzikaleBingoMei2014_3Het principe werkt hetzelfde als bij het reguliere bingospel, echter in plaats van met nummertjes, wordt met liedjes gewerkt. Dit zijn Nederlandstalige liedjes uit de jaren ’50 en ’60, die de doelgroep (70-plussers) aanspreken zoals Droomland, De postkoets, Katinka, Breng eens een zonnetje onder de mensen,  etc.

  Op piano begeleid door Jenny van Huissteden zingt A3ana delen van deze liedjes. Het publiek wordt op een leuke, aansprekende en interactieve manier vermaakt doordat de liedteksten op een scherm worden geprojecteerd zodat men lekker mee kan zingen. Daarnaast bevat het geheel een wedstrijdelement.

  Dit concept heeft zich inmiddels bewezen en is razend populair. Wij brengen de muzikale bingo naar onder meer bejaardeninstellingen,  –sociëteiten, ontmoetingscentra of tijdens verjaardagen van mensen op leeftijd en inmiddels OOK als teambuilding-activiteit via Hotel Bergse Bossen in Zeist.

  Het programma is aan te passen aan elke doelgroep in elk gewenst thema (denk b.v. aan bruiloften of Abraham- cq. Sara-feestjes). Indien u een ander thema wenst, geeft u dat dan ruim van tevoren aan zodat wij een ander programma kunnen samenstellen.

  Het programma duurt ca. 75  minuten maar kan ook worden opgebroken d.m.v. een pauze (in dat geval duurt het programma ca. 2 uur).

  Voor meer informatie en prijsopgave kunt u contact opnemen.
  Voor meer informatie, bezoek onze facebookpagina.
  Of bekijk onze video-compilatie.

   DeMeidenVanDeMuzikaleBingo20190425_OdenseHuisAmstelveen