Twitter icon Soundcloud icon Youtube icon RSS icon Contact
 • Stichting Life’s a Stage

  Stichting Life's a stage

  In 2008 heeft A3ana, samen met Peter Duvekot, Stichting Life’s a Stage opgericht.  Deze stichting had als doel:

  “Het bieden van een basis voor het creëren van podiumkunsten die gestoeld zijn op theatrale vormgeving van levensthematiek met als belangrijkse uitgangspunt de zelfherkenning van het publiek in de vormgegeven thema’s; het creëren, produceren en uitvoeren van muziek- en theatervoorstellingen.”

  In 2008 stond A3ana samen met Peter Duvekot in het liedjesprogramma We zijn er bijna, dat drie maal succesvol werd opgevoerd (in Amsterdam en Vinkeveen). In deze (liedjes)voorstelling werd het publiek meegenomen op een muzikale reis, om antwoorden op levensthema’s te krijgen.

  We zijn er bijna in De Boei, Vinkeveen

  Stichting Life's a stage

  A3ana en Peter in ‘We zijn er bijna’

   

  In 2011 zag 4.0 – een theaterconcert over leven, liefde en lust het levenslicht.
  4.0 was een voorstelling van vier zangers met uiteenlopende achtergronden (klassiek, kleinkunst, musical, jazz). Allen met een oor voor scherpe teksten en mooie melodieën. Deze vier artiesten bundelden hun krachten en deelden hun repertoire. Dit resulteerde in een verzameling liedjes over leven, liefde en lust. De liedjes, bekend en onbekend, kwamen overal vandaan, maar vooral uit het theater, waar een tekst vaak meer behelst dan hou en trouw. Adriana Kegley, Carlijn Stolten, Peter Duvekot en Jeroen de Beer vertelden verhalen. Verhalen die troostten, kracht gaven, lieten lachen. Soms vierstemmig, soms in duet, soms solo.  De voertaal was Nederlands dus ieder woord was te verstaan.
  De voorstellingen (5 in totaal) vonden plaats in Amsterdam en Utrecht.

  4.0 - een theaterconcert over leven, liefde en lust

   

  Try-out 4.0 in Schouwburg Amstelveen, februari 2011