Twitter icon Soundcloud icon Youtube icon RSS icon Contact
 • Durf te zingen!

  DurfTeZingenZingen is één van de hobby’s die in Nederland het meest wordt beoefend. Zingen is ook heel gezond, en dat weet niet iedereen: het vermindert de stress en verlaagt de bloeddruk. En niet te vergeten: het stofje endorfine komt vrij dus je wordt er nog eens heel gelukkig van!

  Er zijn een heleboel mensen die zingen héérlijk vinden maar toch gêne hebben om hun stem te laten horen. Zij voelen zich kwetsbaar en het voelt alsof ze naakt voor iemand staan of alsof anderen direct door hun ziel heen kunnen kijken. Het liefst zingen mensen mee met liedjes die ze op de radio horen. Bijvoorbeeld in de auto wanneer niemand hen kan horen, lekker veilig en ongegeneerd mee blèren met hun favoriete song of in de badkamer, waar het altijd zo lekker klinkt vanwege de akoestiek.

  Hoe gelukkig wil jij worden?
  Wil je eens lekker zingen, ook al ben je geen supertalent? Wil je niet iedere week ‘vastzitten’ aan een hobby maar eens in de zoveel tijd eens lekker muzikaal uit je dak gaan met gelijkgestemden die geen muzikale carrière nastreven en al helemaal niet op een podium willen staan? Lekker laagdrempelig en met een klein groepje (3-5 mensen) zodat er wel publiek is (maar niet teveel) waardoor je wel wordt gestimuleerd om het beste in jezelf naar boven te halen. En dan zing je de liedjes die je altijd al met de radio meezingt, compleet met microfoon en begeleiding op band. Met elkaar en voor elkaar. Laat die endorfine maar stromen!

  Mogelijkheden
  Eens in de maand organiseer ik een zondagmiddag voor mensen zoals jij bij mij thuis. Niet in een zaaltje maar in een huiselijke omgeving. Tijden: van 14.00-17.00 uur.
  Bij deelname van 5 personen komt iedereen ongeveer 3 à 4 keer aan de beurt.
  Laat mij vooraf weten welke liedjes je wilt zingen en ik zorg voor een muziekband (of als deze niet beschikbaar is, dan zoeken we samen naar alternatieven).
  Ook zorg ik voor de microfoon en geluidsinstallatie en uitgeprinte teksten.
  Kosten: € 25 per persoon, inclusief hapje en een drankje.
  Leerlingen kunnen gratis deelnemen.

  Laat je stem horen. Het vereist durf om dat te doen!

  Mensch, durf te zingen!